PRE-SKI GATHERING 2018

DJURGÅRDEN STOCKHOLM 22 SEPT

VINTERN NÄRMAR SIG. VI KICKAR IGÅNG DEN.

FRITT INTRÄDE.

collage

PRE-SKI GATHERING ETT MÖTE FÖR SKIDÅKARE

Välkommen till 2018 års Pre-Ski Gathering. Pre-Ski Gathering är ett möte med bas i party, utveckling och inspiration med skidåkning i fokus. Arenan är POP House på Djurgården och innehållet är skapad för oss skidåkare. Där party, prylar, resor & träning smälts samman till ett möte som berör och utvecklar.
Pre-Ski Gathering är årets skidnördigaste event.

Träna med världsmästare, landslag- & elitåkare Världsmästare Freeride – Kristofer Turdell, Puckel – Ludvig Fjällström, Freeride/InspireUs – Caroline Strömberg,  Alpint – Mattias Rönngren.

Inspireras av innovatörer & aktörer Vad är i fokus inför vintern 2019 och vad kommer framöver?

Årets första afterski Liveband och DJ på scenen POP House

Mat, dryck, mingel och party För oss som är skidåkare.

Vinn weekend i Davos för två.

Fritt inträde till arena & afterski

VÄLKOMMEN

 

HUVUDPARTNER:

Davos-BLK

MEDIAPARTNER:

Åka-Logo

HOST:

skiers@2x

 

Film Stockholm 2017.

Bilder Stockholm 2016.

Bilder Stockholm 2015.

Bilder Sandhamn 2014.

AKTIVITETER UTVECKLING OCH INSPIRATION

TRÄNING & INSPIRATION – Träna och inspireras av landslags- och friåkare inom alpint, puckel och freeride. Vad är olikheter/likheter i deras träning för att nå målen? Lyssna till aktörer, specialister och nördar om vad de gör för att optimera utvecklingen av skidåkning?

Vi presenterar stolt:

Träning sker utomhus och intervjuer/samtal sker på scen.

Ludvig Fjällström

Ludvig Fjällström

Landslagsåkare Puckel

Läs mer »

TRÄNING & INTERVJU: 25 år, född och uppväxt i Åre. Har varit i landslaget sedan 2011 med fyra raka SM-Guld i Parallell, regerande svensk mästare i Singel, och guld på Skandinaviska Mästerskapen 2014 och 2015. 1a Europacupen 2016. OS-Final, JVM-Guld 2013 och 3a i världscupen i Deer Valley 2016. Drog korsbanet i början av februari 2017 efter ett hopp. Tog sig tillbaka efter tuff rehab och var med på OS 2018, men var inte helt återställd. Nu är han det och målet är tydligt.

Gråter till OS-krönikan varje år och drömmer om att få vara med i den. Stor musikälskare, fotbollssupporter och friåkare. Älskar puckelpist för det är ursvårt varje dag – När jag sätter ett bra åk känner jag mig odödlig.

Kristofer Turdell

Kristofer Turdell

Världsmästare Freeride

Läs mer »

TRÄNING & INTERVJU: 28 år och världsmästare. Vann FREERIDE WORLD TOUR 2018 och har tidigare vunnit NM i Riksgränsen 2013, 2014, 2016 och 2017. 2015 var ett sämre år då han bara blev tvåa…

Första året han ställde upp i Freeride World Qualifier 2015 vann han. Året därpå körde han Freeride World Tour och blev han fyra. 2017 klev han upp ytterligare ett steg och tog 3:e platsen och 2018 vann han allt. Allsidig och start åkare som med sin stil fått många att vända sig om.

Mattias Rönngren

Mattias Rönngren

Landslagsåkare Alpint

Läs mer »

TRÄNING & INTERVJU: 24 år, född och uppväxt i Åre och med två skidåkare till föräldrar tog det inte lång tid att han hitta till backarna. Efter grundskolan blev det skidgymnasiet i Järpen och där han från 4:e året varit med i svenska landslaget från juniorlag till europacup och till idag världscuplaget med fokus på slalom och storslalom. Allsidig åkare utöver det vanliga vilket visas när han joinar NM i Riksgränsen där storbergsåkning avgörs samt att han två åre vunnit totalen på Åre Ski Finals vilket är den inofficiella, men creddiga säsongsavslutningen för skidsverige. När han inte är ute på läger är det fokus på skidor, surf, fiske eller försäsongsträning tillsammans med flickvännen Anna Sween Larsson som också är med i landslaget.

Caroline Strömberg

Caroline Strömberg

Freeride/InspireUs

Läs mer »

TRÄNING & INTERVJU: 31 år, professionell friåkare, entreprenör och heltidsarbetande. Caroline är en av grundarna till InspireUs – skandinavens största nätverk för tjejer inom action- och livsstilssporter, inspireus.se och har tillsammans med Åre Skidfabrik och nätverket tagit fram skidan MotherTree som mottog en ISPO-award 2018. Knep andra platsen under NM 2018 i Riksgränsen och har sedan tidigare samla på sig en hel drös med pallplatser i friåkningstävlingar världen över. I dagsläget är siktet inställt att genom FWQ, Freeride Wourld Qualifier kvala in till FWT, Freeride World Tour. För att finansiera tävlandet under vintern jobbar Caroline heltid hos Peak Performance så hennes tävlande sker på semester vintertid och hennes jobbande på sommartid…

Foto: Anna Öhlund.

Andreas Garcin

Andreas Garcin

Produktchef Audi e-tron

Läs mer »

SEMINARIUM: Andreas berättar om den nya revolutionerande elbilen e-tron från Audi som släpps till kunder i början av årskiftet.

Calle Eneflo

Calle Eneflo

Demoteam Technical coach

Läs mer »

INTERVJU: Mentor Skiers Accredited, teknisk coach i Svenska demoteamet och jobbar aktivt inom skidförbundet med deras tränarutbildningar. Calle berättar om svenska skidrådets arbete och var svensk skidåkning är på väg och dess utmaningar.

Maja Everlid

Maja Everlid

Demoteam & Interski 2019

Läs mer »

INTERVJU: Mentor Skiers Accredited, examinator svenska skidlärarexamen, samt medlem Svenska demoteamet & utvecklingsteamt. Maja berättar om Interski 2019 i Pamporovo, Bulgarien och vad Sveriges fokus är.

Andreas Jonsson

Andreas Jonsson

CEO Skiers Accredited

Läs mer »

INTERVJU: Mentor, grundare och VD Skiers Accredited. Andreas berättar om Skiers utmaningar, snedsteg och framsteg. Skid-filosofi och varför Skiers ska bli skidvärldens Harvard.

Program

11:00 PRE-SKI ARENAN ÖPPNAR
MINGEL/Kaffe/Registrering & utlämning av Pre-Ski Pass

12:00-13:00 Träning & inspiration med skidåkarna i mindre grupper – kräver Pre-Ski Pass
12:00-13:00 Presentation och inspiration på scen/arenan

13:00-15:00 LUNCH/MINGEL
Presentation och inspiration på scen/arenan

15:00-16:00 Träning & inspiration med skidåkarna i mindre grupper  – kräver Pre-Ski Pass

16:00-19:00 AFTER SKI med liveband & DJ
Mat & dryck köps på plats
ca 18:00 Vinn en weekend i Davos för två*

20:00 PRE-SKI ARENAN STÄNGER

***

Fritt inträde till Pre-Ski arenan samt After Ski. För träning med atleterna/skidåkarna krävs Pre-Ski Pass.

*För att vara med på tävlingen där du kan vinna två nätter för två personer på Hotel Strela*** Davos inkl två dagars liftkort svara på frågorna om Davos och var på plats kl18.

Swish gärna ett bidrag till organisationen Protect Our Winters, Swishnummer 1230795773. Skriv Pre-Ski i meddelanderutan och var stolt över att du valt att agera inför klimatutmaningen.

Liveband: Pre-Ski Band
DJ: Waldermar
Moderator: Daniel Randwiir

Arena & Boende

 

Arena

Vi har POP House Stockholm som arena under hela eventet. Där glaskuben är vår bas med DJ, mingel och partners. För dig som vill vara med hela dagen och sen duscha/nyttja relaxen på hotellet inför kvällen är du mer än välkommen.

 

Boende

Önskar du boende på POP House kontakta POP House. För ytterligare förslag kontakta: info@pre-ski.com

Info & Bokning

 

Pre-Ski Pass 495 SEK

Inkl träning, lunch, fm kaffe, drink, relax & erbjudande från partners. För dig som vill träna, utvecklas, inspireras och mingla.

Öppet event Fritt inträde

Anmäl innan och vi bjuder på en drink/dryck. Tillgång till hela arenan samt after ski & party. För dig som vill inspireras och mingla.

 

Övrig info

 

Det här är ett öppet event för alla skidåkare. Välkommen.

Träningskläder rekommenderas under dagen för dig som tränar samt någon varm tröja då vi är ute.

För dig som vill vara med hela dagen finns viss möjlighet att duscha på hotellet.

Förvaring för bagage finns på hotellet.

Frågor? info@pre-ski.com

 

 

Sista anmälningsdag för Pre-Ski Pass 20 september

BOKA HÄR »

The Host

 

Passionen och nyfikenheten över att det finns mer är vår drivkraft. Vi i Skiers Accredited är nyfikna och älskar det som är på riktigt. Nördar inom sina områden som utvecklar. Oavsett vad det är inspireras och förundras vi över människans förmåga att brinna. Att brinna för sin sak.

Pre-Ski Gathering är en samling där vi möts, utvecklar och inspirerar skidåkare. Det är party med kompetens, glädje i gemenskap och äkta utveckling. Arenan, upplägg, aktörer och aktiviteter förändras. Just för att smaka livets variationer, möta nya inspirerande människor, vidga och fördjupa. Pre-Ski Gathering är för skidåkare.

Välkommen.

 

+46-647-779998

info@skiersaccredited.com